Lægestuderende fra Aarhus Universitet

2 til 3 gange per år har vi fornøjelsen af at deltage i uddannelsen af næsten færdige læger fra Aarhus Universitet. Den studerende, som blot har et år tilbage af sin uddannelse, er da i et uddannelsesforløb, hvor vedkommende skal lære sig om “livet i en lægepraksis”.

I løbet af en 4 ugers periode er den studerende hos os 10 arbejdsdage. Den studerende skal i denne periode dels “se med”, når vi arbejder, men i særdeleshed selv “være læge”.

Dette foregår ved, at du måske spørges om, hvorvidt den lægestuderende må tale med og undersøge dig INDEN du kommer ind til den læge, du har en tid ved.

Den lægestuderende, som naturligvis har tavshedspligt, optager jeres konsultation på video, således at den studerende kan præsentere en eller flere patient konsulationer ved sin undervisning på universitetet og ved sin eksamen.
Kun de studerende, lægerne i praksis og de læger, som underviser studenten på universitetet, har lov til at se jeres konsultation – ingen anden! Når studenten er færdig med sin undervisning og eksamen, destrueres optagelserne.

Vi synes, det er værdifuldt for en kommende læge at få indblik i en lægepraksis’ arbejde, og håber du eventuelt ved lejlighed kan bidrage som patient.

På forhånd tak!

Åbningstider

error: